Sutra nastavak treniranja

Bilino polje dezinficirano, spremno dočekuje igrače Čelika

Admin Čaušević

Fudbaleri Čelika i stručni štaba će se sutra okupiti na Bilinom polju kako bi počeli s treniranjem nakon dvomjesečne pauze. 

Prinudna pauza izazvala je niz potresa u zeničkom velikanu. Otišao je Aydin Olgun, a ulogu predsjednika kao vršilac dužnosti na sebe je preuzeo Damir Bradarac.

Prozivka i prvi trening nakon duže vemena koje će izvršiti Almir Seferović i Ibro Hodžić zajedno sa Pavlom Skočibušićem će biti obavljena sutra.

Kako su uputstva Civilne zaštite poprilično jasna prije okupljanja bilo je nephodno izvršiti dezinfekciju prostora u kojem će boraviti igrači i stručni štab.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bilino polje, najmoderniji stadion u BiH, je danas dezinfikovan u potpunosti te će biti spreman za sutrašnji trening i ukupljanje prvotimaca zeničkih "crno-crvenih".

Na treningu bi se trebalo pojaviti 20-ak igrača, neizvjesno je šta će biti da fudbalerima koji nemaju bh. pasoš.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.