Poljaci otkrili

Šta se krije iza Štilićevih "zvijezda" na laktovima?

Admin Čaušević

Semir Štilić se prošlo ljeta vratio u Bosnu i Hercegovinu nakon deset godina igranja u inostranstvu i za kratko vrijeme pokazao se radi o vrhunskom fudbaleru. 

Najdublji trag Štilić je ostavio u Poljskoj gdje je promijenio niz klubova. Najveću slavu je svakako doživio u Lechu s kojim je bio prvak 2010. godine.

U zemlji centralne Evrope odlični veznjak je još igrao za Wislu Krakow i Wislu Plock. Jedan je od najboljih stranaca u historiji Ekstraklase zato i ne čudi zašto ga se često sjete tamošnji mediji.

Portal Gol24 birao je igrače koji imaju slabosti prema tetovažama, a nastupili su u poljskom prvenstvu. Na listi se našao i Štilić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajlija na laktovima desne i lijeve ruke ima istetovirane zvijezde. Poljaci su tetovaže opisali kao Štilićev zaštitni znak, ali i otkrili njihovu tajnu. Naime, Štilić je zvijezde istetovirao jer je želio postati zvijezda.

Dojam je da je bh. fudbaler na kraju u tome uspio jer je izuzetno poznat kako u Poljskoj, tako i u Bosni i Hercegovini.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.