Treći u nizu

Nastavlja se serija odlazaka iz Borca, otišao je i Čomor

Admin Čaušević

Nastavljaju se igračke promjene u Borcu dok se čeka konačna odluka o nastavaku ili prekidu Premijer lige. 

Denis Čomor je treći fudbaler koji je napustio Borca u posljednjih nekoliko dana. Iskusnom defanzivcu je isticao ugovor za nekoliko sedmica i u budućnosti neće nositi dres Banjalučana.

Čomor je u Borac stigao prošlog ljeta. U odigranom dijelu sezone i nije se baš naigrao jer su ga Branislav Krunić i Vlado Jagodić koristili na svega sedam utakmica.

Tako će fudbaler koji je tokom karijere igrao za sedam različitih klubova u Premijer ligi će u narednom periodu biti primoran da traži novi angažman.

Prije Čomora Gradski stadion u Banja Luci napustili su ofanzivac Demir Jakupović kojem je također isticao ugovor te Zoran Milutinović poslije sporazumnog prekida saradnje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U međuvremenu, bivši prvak BiH radi i na novim imenima. Dres Borca u narednoj sezoni gotovo pa sigurno će nositi dosadašnji ofanzivac Rudar Prijedora Dino Kalesić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.