Oduševio fanove na Instagramu

Jedna fotografija je dovoljna: Niko nije bolje proslavio titulu Sarajeva od Benjamina Tatara

Endin Čaušević

Navijači Sarajeva u centru grada uveliko slave titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Izvršni odbor NSBiH odlučio je prekinuti sezonu i proglasiti FK Sarajevo prvakom, dok su iz lige ispali Čelik i Zvijezda 09.

U centru Sarajeva je u toku veliko slavlje navijača i pojedinih igrača bordo kluba nakon što su odbranili titulu prvaka.

Na Instagramu se oglasio i ofanzivac ovog tima Benjamin Tatar koji je čini se na najljepši mogući način proslavio titulu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je nedavno postao otac jer je dobio sina, a upravo je u društvu svoje bebe dočekao vijesti da je osvojio titulu prvaka sa Sarajevom, te je objavio sjajnu fotografiju na Instagramu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.