Primera Division

Ganso zamjena za Gutija

Real Madrid već užurbano traži pojačanja za narednu sezonu, a jedan od prioriteta biće osnažiti vezni red. Prema pisanju madridskih medija trenutno najbliži madridskom klubu je mladi Brazilac Ganso iz Santosa.

20-godišnji mladić po imenu Paulo Henrique Chagas de Lima, u Brazilu poznatiji po nadimku Ganso, nalazi se pred potpisom ugovora za Real Madrid, pišu danas španski i brazilski mediji. Goose će imati zadatak, ukoliko dođe u Madrid, da nadomjesti Gutija, koji najvjerovatnije napušta klub.

Pored Real Madrida za usluge ovog mladog brazilskog asa zainteresovano je još nekoliko evropskih klubova, a najveće zanimanje su pokazali Milan i Manchester City. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti