Slavljenički autobus prošao gradom

Počasni krug FK Sarajevo!

Midhat Šljivak, foto: E. Haračić

FK Sarajevo večeras je na ulicama glavnog grada Bosne i Hercegovine proslavio titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Bordo tim je na sjednici Izvršnog odbora NSBiH u ponedjeljak proglašen za prvaka nakon što je sezona prekinuta, a iste noći je uslijedilo veliko slavlje navijača ispred prostorija kluba.

Navijači su dočekali igrače ispred stadiona Koševo i večeras. Pozdravili su ih pjesmom i velikim ovacijama, te je slavlje moglo početi.

Prvak BiH organizovao i paradu gradom. Na autobusu su se našli igrači FK Sarajevo koji su ove sezone osvojili naslov najbolje ekipe u Bosni i Hercegovini.

Autobus sa igračima prokrstario je gradom. Prošli su pored Vječne vatre i kroz Titovu ulicu uz velike ovacije navijača okupljenih na ulici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.