Na sve su mislili

Pogledajte kako je izgledala torta na sinoćnjoj proslavi FK Sarajevo

Endin Čaušević

FK Sarajevo jučer je proslavilo titulu prvaka Bosne i Hercegovine u centru glavnog bh. grada, a slavlje se nastavilo do sitnih sati.

Nakon što su proslavili titulu s navijačima na ulicama Sarajeva igrači i članovi bordo kluba slavlje su nastavili u Parku Prinčeva.

Sarajevski restoran bio je skoro ispunjen do posljednjeg mjeseca, a atmosfera je bila na visokom nivou. Sve prisute pozdravili su Nam i Tan koji su se javili sinoć putem video linka.

Također, bila je spremna i posebna torta za sinoćnju proslavu, a bordo klub je putem Instagrama objavio kako je izgledala torta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.