Mostarski klub kreće s pripremama

Igrači Veleža sutra počinju testiranja, prozivka zakazana za srijedu

Mostarski FK Velež među prvima će obaviti prozivku i početi s pripremama za narednu sezonu Premijer lige BiH.

Izabranici Feđe Dudića će se u srijedu u 18 sati okupiti na stadionu Rođeni i krenuti s treninzima. Prije toga će igrači mostarskog kluba obaviti obavezno testiranje na Covid-19 virus i to u dvije grupe. Sutra ujutro, te u srijedu igrači i stručni štab FK Velež odradit će obavezno testiranje koje će prethoditi početku treninga.

Podsjetimo, FK Velež je na vlastiti zahtjev nedavno napustio napadač Nusmir Fajić a kako je SportSport.ba saznao, pregovori s makedonskim stoperom Kostom Manevom su zasada daleko od realizacije.

Očekuje se da klub skoro u svoje redove dovede i adekvatna pojačanja, a posebno deficitarna mjesta su zasada pozicije napadača o lijevog beka. FK Velež će dio priprema obaviti i n Kupresu na koji će se ekipa uputiti najvjerovatnije 8. jula.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.