Nedavno napustio Zrinjski

Rugašević našao novi klub u Premijer ligi BiH? · Saznajemo

Dojučerašnji fudbaler Zrinjskog Dario Rugašević, kako stvari stoje, i naredne sezone će igrati u Premijer ligi BiH.

Ovaj hrvatski internacionalac sa Zrinjskim se nije uspio dogovoriti oko nastavka saradnje i postao je u međuvremenu slobodan igrač, a za novim angažmanom vjerovatno neće još dugo tragati.

Nakon što smo pisali da se za Rugaševićeve usluge interesuje Široki Brijeg, u međuvremenu u borbu za njegov potpis su se uključili i čelnici Tuzla Cityja koji tragaju za novim rješenjem na poziciji lijevog beka.

Tuzlaci su također imali na oku i Almira Bekića, ali kako je u međuvremenu on otišao u Zrinjski, u prvi plan je uskočio upravo Rugašević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rugašević je na premijerligaške terene došao krajem 2018. godine. Prethodno je igrao u Poljskoj za Piast Gliwice, zatim za rumunski Gaz Metan, dok je u rodnoj Hrvatskoj igrao za Cibaliju i RNK Split.

U prošlosti je bio i mladi reprezentativac Hrvatske.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.