Defanzivac potpisao

Dario Rugašević novi igrač Tuzla Cityja! · Saznajemo

Admin Čaušević

Dario Rugašević će i sljedeće sezone igrati u Premijer ligi i to u dresu Tuzla Cityja. 

Rugašević je prije nekoliko sedmica napustio Zrinjski, a od danas je novi fudbaler Tuzla Cityja, potvrđeno je za SportSport.ba. 

Ovaj 29-godišnjak je napustio Plemiće nakon isteka ugovora. Osim Tuzla Cityja pregovarao je i sa Širokim Brijegom, a na kraju je potpisao ugovor sa tuzlanskim premijerligašem. 

Pouzdani lijevi bek u Premijer ligi igra od 2018. godine. Ranije je igrao u Poljskoj, Rumuniji, a karijeru je počeo u Cibaliji.

Rugašević koji je u prošloj sezoni računajući sva takmičenja upisao 20 nastupa je svojevremeno bio i mladi reprezentativac Hrvatske. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.