Plavi sutra putuju u Konjic

Bivši junior Sarajeva na probi u Željezničaru

Edmir Škorić

U toku je trening Fudbalskog kluba Željezničara, koji je jučer startao s pripremama za novu sezonu.

Plavi su upalili motore, radili su dva dana u Sarajevu, a već stura u 12 sati putuju u Konjic, gdje će u 18 sati održati i trening. U hercegovačkom gradu ekspedicija iz Doline ćupova ostat će nekoliko dana.

Na današnjem treningu na pomoćnom terenu Grbavice se, zanimljivo, pojavio Salko Nargalić, inače bivši kadet i junior Sarajeva (18) koji igra na poziciji napadača.

S treninzima je počeo i Ivan Lendrić, Štilić je također tu, trenira od jučer, dok stopera Aleksandra Jovanovića i dalje nema zbog nedavne operacije nosa.

Oočekuje se da će se sutra ekipi u Konjicu pridružiti Anel Hajrić, 24-godišnji bh. napadač koji je u pregovorima sa Plavima i koji je posljednji angažman imao u belgijskom Lokerenu.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.