Poziv traje do početka augusta

FK Sloboda raspisao poziv: Uplatom do prava glasa

Admin Čaušević

FK Sloboda je raspirao javni poziv namijenjen svim fizičkim i pravnim licima koji žele steći pravo glasa u Skupštini tuzlanskog premijerligaša. 

Svi koji su zainteresovani da steknu glasačko pravo u Slobodi imat će rok do početka augusta da to i urade.

"Na osnovu odluke donešene od strane Upravnog odbora FK Sloboda, a koja je donešena na osnovu odredbi Statuta Fudbalskog kluba Sloboda Tuzla i odluka usvojenih na sjednici Skupštine kluba od 22.02.2020. godine, FK Sloboda raspisuje javni poziv za uplatu novčanih sredstava radi unosa u FK „Sloboda“ u cilju sticanja upravljačkih, odnosno glasačkih prava.

FK Sloboda obavještava sva fizička i pravna lica koja su iskazala interesovanje za ulazak u Skupštinu Kluba, a povodom oglasa objavljenog u februaru mjesecu, da se prijave na javni poziv.

Također, sva ostala zainteresovana pravna i fizička lica mogu do 01.08.2020. pristupiti Skupštini Kluba popunjavanjem forme koja je dostupna na web stranici kluba ili u prostorije kluba svaki radni dan", saopšteno je iz Rudarske 2.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti