Neizvjestan povratak u BiH

Fudbaler za kojim ludi pola Premijer lige se hvali luksuzom u evropskoj metropoli

A. Čaušević

Premijer liga BiH će startati početkom augusta, a još uvijek je neizvjesno da li će iduće sezone u bh. eliti igrati i Matthias Fanimo.

Fanimo ima važeći ugovor s Mladosti iz Doboja kod Kaknja, svojim impresivnima partijama oduševio je sve ljubitelje fudbala u BiH.

Javna je tajna da brzonogog Engleza žele najbolji klubovi iz BiH. Interes su pokazivali Sarajevo, Željezničar i Zrinjski, međutim dogovora još uvijek nema.

U međuvremenu Fanimo se nalazi u Engleskoj gdje je otputovao nakon što je proglašena pandemija koronavirusa i njegov povratak u Doboj kod Kaknja je pod znakom pitanja.

Fanimo očigledno uživa u životu u Londonu što potvrđuju i njegove pojedine objave na društvenoj mreži Instagram.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako se jučer fotografisao pored dva skupocjena vozila i nije propustio priliku da to podijeli a svojim fanovima. Tom prilikom se šalio sa svojim prijateljima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.