Pripreme za narednu sezonu

Drugoligaš prvi testira igrače Tuzla Cityja

Fudbaleri Tuzla Cityja prošle sedmice su započeli s pripremama za narednu sezonu koja bi trebala krenuli u prvoj sedmici augusta.

Redove ovog premijerligaša dosad je napustilo nekoliko fudbalera, međutim u klubu vrijedno rade kako bi pronašli adekvatne zamjene i ostvarili zacrtani cilj - plasman u vrh tabele.

Kada je u pitanju plan priprema, nakon desetodnevnih treninga i uvodnog rada u utorak od 18:00 sati će izabranici Zlatana Nalića odigrati i prvu kontrolnu utakmicu.

Protivnik Tuzlacima će biti Sloga iz Tojšića. Radi se o klubu koji se prošle sezone borio za opstanak u 2. ligi FBiH i koji je tek krenuo s pripremema, no u Tuzla Cityju vjeruju da će im ova provjera dobro doći.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nalić trenutno na raspolaganju ima više od 30 fudbalera, a meč protiv Sloge i naredni u Srebreniku protiv Gradine, iskristalisat će putnike na Kupres.

Put na Kupres je planiran za 7. juli.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.