Vraća se iskusni golman

Fejzić pred povratkom na Grbavicu, danas konačna odluka?

Midhat Šljivak

FK Željezničar odlučio je da u svoje redove vrati iskusnog golmana Irfana Fejzića (33).

Fejzić, koji je dres tima s Grbavice nosio u periodu od 2016. do 2019. godine, obavio je prvu rundu pregovora s rukovodstvom sarajevskog kluba, a danas bi se trebala znati konačna odluka o njegovom eventualnom angažmanu.

Ipak, sve su prilike da će 33-godišnji čuvar mreže ponovo obući dres Željezničara, gdje će biti zamjena za Vedrana Kjosevskog, kojem je istekao ugovor i koji više nije član Plavih.

Fejzić je jučer prisustvovao prijateljskoj utakmici Željezničara i Veleža i to je samo još jedan dokaz da bi karijeru mogao nastaviti na Grbavici.

Irfan Fejzić je protekle sezone nosio dres tuzlanske Slobode, a u karijeri je pored Željezničara igrao još za Olimpik, Rudar Kakanj, Zvijezdu, Goražde i Sarajevo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.