Imaju velike ambicije

Posušje ne prestaje s pojačanjima za novu sezonu

Endin Čaušević

Posušje se nakon deset godina uspjelo vratiti u Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine i jasno je da imaju velike ambicije.

Ekipa Posušja jučer je počela pripreme za novu sezonu, a klub je već doveo nekoliko provjerenih imena na Mokri Dolac. No, čini se da s pojačanjima za novu sezonu još uvijek nisu završili.

Naime, Posušje je danas potvrdilo da je u ovaj tim stigao i Josip Serdarušić. Ovaj 33-godišnji veznjak je nastupao u dresu nekoliko hrvatskih timova, a u bh. klub stiže iz Croatije Zmijavci.

On je danas zvanično potpisao ugovor s Posušjem, te je predstavljen kao novo pojačanje. Nakon potpisa ugovora poručio je da mu je drago što je napokon došao kući.

"Jako sam sretan što sam postao dio kolektiva HŠK Posušje i što sam napokon došao kući. Nisam nimalo dvoumio oko angažmana u klubu i nadam se da ćemo uspjeti ostvariti klupske ciljeve", poručio je Serdarušić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.