U subotu u Srebreniku

Ubjedljiva pobjeda Tuzla Cityja protiv Moševca

Ekipa Tuzla Cityja danas je odigrala novu prijateljsku utakmicu.

Nakon što su prije nekoliko dana pobijedili Slogu iz Tojšića sa 5:0, danas su izabranici Zlatana Nalića slavili i protiv Moševca. Ovaj put sa 3:0.

U duelu protiv federalnog drugoligaša iz Maglaja priliku su pretežno dobili igrači koji nisu imali zapaženiju ulogu u proteklom periodu. Na golu je bio Čalaković, u zadnjoj liniji Đerić, Ivković, Karjašević i Duraković, a u veznom redu Milaković, Cenaj i Mitrović. Napad su činili Kulović, Šarčević i Ramić.

Na poluvrijeme Tuzla City je otišao pri vodstvu od 1:0 zahvaljujući golu Ramića, da bi u nastavku postigli još dva pogotka. U 61. minuti mrežu Moševca je zatresao Šabić prizemnim udarcem s 20 metara, da bi deset minuta prije kraja konačnih 3:0 postavio Đerić.

Narednu provjeru Tuzla City ima u subotu protiv Gradine. Meč se igra u Srebreniku s početkom u 18:00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.