Banjalučani pojačali vezni red

Zeljković obradovao Jagodića: Borac ima novo pojačanje

Fudbalski klub Borac na zvaničnoj stranici predstavio je novo pojačanje za narednu sezonu.

Banjalučani predvođeni Vladom Jagodićem pretenduju na sami vrh bh. fudbala, a kako ih uporedo očekuje i nastup na evropskoj sceni, žele da se što bolje pojačaju.

Borčev dres zadužilo je već nekoliko fudbalera, a posljednji u nizu je hrvatski internacionalac Marko Brtan koji dolazi iz Armenije gdje je u prethodnih godinu dana igrao za FC Urartu.

Brtan će se Borcu pridružiti u utorak kada će odraditi ljekarske preglede i testirati se na koronavirus, a nakon toga će, ukoliko sve bude u redu, potpisati i ugovor sa bh. premijerligašem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nakon nekoliko dana razmišljanja, provjera i pregovora sa trojicom kandidata za poziciju zadnjeg veznog igrača, predsjednik našeg kluba noćas je uspješno završio pregovore i obradovao trenera Jagodića. Dogovorena je saradnja sa Markom Brtanom, 29-ogodišnjim zadnjim veznim igračem, visokim 190 cm", saopštili su iz Borca.

Kroz karijeru Brtan je ranije u BiH već nosio dres Krupe, a još se okušao u Hrvatskom dragovoljcu, Lučkom, Gorici, Liepaji...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.