Hasanović će morati na operaciju

FK Tuzla City zbog teške povrede ostao bez veznjaka

Midhat Šljivak

Trener FK Tuzla City Zlatan Nalić naće u prvom dijelu sezone moći računati na usluge veznog fudbalera Mirsada Hasanovića.


Ovaj 25-godišnji vezni fudbaler doživio je tešku povredu koljena. Stradali su mu križni ligamenti i on u narednih nekoliko mjeseci neće moći da pomogne tuzlanskom timu.

"Tako je pokazao prvi snimak. Sada će na još jedan detaljniji i kako sada stvari stoje najvjerovatnije će morati na operaciju", saopšteno je iz FK Tuzla City.

Mirsad već neko vrijeme ne trenira s ostatkom ekipe. Nije otputovao ni na Kupres i prema svemu sudeći za njega je dobar dio nove sezone izgubljen.

Hasanović već dvije sezone nosi dres Tuzla Cityja, a prethodno je igrao za švicarske klubove Yverdon i Servette.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.