Uvijek daje maksimum od sebe

Sergio Ramos pokazao kakvu vježbu radi u teretani da ima tako snažan udarac glavom

Endin Čaušević

Sergio Ramos je sigurno jedan od najboljih odbrambenih igrača na svijetu.

Ramos već 15 godina igra za Real Madrid i iako ima već 34 godina zaista je još uvijek u fantastičnoj formi. Kapiten Kraljeva igra sezonu iz snova jer je na 41 utakmici ove sezone u svim takmičenjima zabio čak 12 golova iako je riječ o štoperu.

On je danas bio ponovo u centru pažnje na treningu svog tima kada je zabio sjajan gol glavom. Ramos je zakucao loptu u mrežu, te je putem Instagrama poručio da će pokazati navijačima zbog čega ima tako jak udarac glavom.

Ubrzo nakon toga Ramos je objavio još jedan video i pokazao je svima kakvu vježbu radi u teretani koja mu očito pomaže da je toliko dominantan kada je u pitanju skok igra i golovi glavom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.