Trener FK Tuzla City

Nalić nakon poraza od Veleža najavio još pojačanja: Mnogo je igrača koji nisu nivo Premijer lige

Midhat Šljivak

Tuzla City je danas poražen u pripremnom meču od Veleža u Tomislavgradu.

Ekipa Zlatana Nalića poražena je uvjerljivo sa 3:0, a trener tuzlanskog tima je za SportSport.ba dao komentar današnje utakmice.

"Još uvijek se sve traži. U prvom poluvrijemi smo bili bolji, nismo iskoristili dosta šansi. Velež je u drugom iskoristio šanse i tu se napravila razlika", rekao je Nalić.

Najavio je dolazak još trojice fudbalera...

"U ovoj utakmici se jasno vidjelo da nam fale igrači Rustemović i Badji. Mnogo je igrača u timu kojem Premijer liga nije nivo. Morat ćemo još da se pojačamo, planiramo još tri pojačanja i sa ova dva igrača to bi bio potpuno drugi tim", rekao je Nalić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.