Crtice iz Gradačca

Zvijezda sutra protiv Seone, radovi na pomoćnom terenu se privode kraju

Edmir Škorić

U srijedu od 18 sati Zvijezda će odigrati prijateljsku utakmicu sa ekipom Seone.

Zvijezda je, čini se, preživjela ono najgore i ostat će član Prve lige FBiH i naredne sezone, iako je bilo govora da bi se klub mogao i ugasiti i poput Čelika krenuti iz Kantonalne lige.

U Gradačcu su odlučni da nastave igrati u Prvoj ligi, pa je koliko-toliko održan igrački kadar, a prvu provjeru pred novu sezonu Zmajevi će imati sutra na Banja Ilidži od 18 sati, kada će ugostiti Seonu.

Ulaz za posjetitelje će biti besplatan.

Inače, u međuvremenu završavaju se radovi na pomoćnom terenu gdje je postavljena plastična trava. Uskoro će biti postavljeni i reflektori, a čekaju se i klupe za igrače na umjetnoj podlozi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.