Trener Željezničara nakon utakmice

Osim: U prvom poluvremenu smo malo mrljavili, a u drugom smo ubrzali stvari

Trener Željezničara Amar Osim obratio se medijima nakon današnje pobjede u gostima kod visočke Bosne od 3:0. 

Osim je u prvim utiscima nakon meča rekao sljedeće:

"Drugo poluvrijeme nije bilo loše. U prvom smo možda i zbog vremena, i zbog sunca i svega toga malo i mrljavili. U drugom smo malo ubrzali i malo više energije pokazali. Na kraju je to rezultiralo s još dva gola i još par solidnih akcija. Protivnik je adekvatan, taman za ono što je nama trebaklo u ovom trenutku. Vjerovatno bi to naš prvi tim lakše riješio, ali ovo je bilo taman. Mladi su pokazali više energije, više želje, volje, u nekim situacijama su bili i brzopleti malo, ali okej. Bilo ih je lijepo vidjeti, posebno kada je sunce zašlo pa je teren postao malo brži i lakši za igru."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dženan Zaimović?

"Njemu je istekao ugovor, nema nikakvih vijesti vezanih za njega. Jetse li mislili na tog Dženana? Možda ima i neki drugi... A taj je?! Ma, neće ostati. Istekao mu je ugovor i otšao je. Potpisao je raskid, riješio neke finansijske stvari s klubom i to je to."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.