Odlučeno na sjednici IO NS BiH

Premijer liga dobija novog generalnog sponzora · Saznajemo

Večeras je održana sjednica Izvršnog odbora NS BiH, a između ostalog odlučeno je da će generalni sponzor Premijer lige u narednom periodu vjerovatno biti kompanija Mtel.

Proteklih godina Premijer liga je nosila naziv BH Telecom Premijer liga, no ugovor je istekao i Savez je krenuo u potragu za novim sponzorom.

Od nekoliko ponuda koje su stigle, izabrana je ona kompanije Mtel. Ona je nezvanična dala najbolju finansijsku ponudu i ostalo je da se dogovor finalizira, što ne bi trebao biti nikakav problem i očekuje se zvanična potvrda saradnje u narednom periodu.

Treba istaći da će se od naredne sezone utakmice Premijer lige BiH vjerovatno prenositi na kanalima Arena Sporta.

Podsjetimo, nova sezona u elitnom rangu bh. nogometa. starta 1. augusta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.