Nakon pobjede na egzibicijskom turniru

Veličina nije bitna zar ne? Ukrajinka Elina Svitolina provocirala na Twitteru

Ukrajinska teniserka Elina Svitolina je slavila na egzibicionom turniru u Berlinu u finalu koje je konačno završeno u petak, dva dana poslije predviđenog termina.

Uslijed velikih promjena, finale je konačno odigrano, trebalo je da na programu bude u srijedu i to na otvorenom, travnatom "Steffie Graf" terenu, što nije bilo moguće zbog obilnih padavina.

Sve je premješteno u obližnji hangar sa tvrdom podlogom, a bilo je i publike, doduše limitiran broj kako bi se smanjila mogućnost kontaminacije. Ukrajinka je na kraju imala i svojevrstan show po dobivanju trofeja, jer se radi o maloj staklenoj figuri. Nastavila ga je i na Twiteru gdje je napisala:

"Veličina nije bitna, zar ne? Dobrih nekoliko mečeva, biće ih još" - poslala je provokativnu poruku atraktivna teniserka. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.