Trener Veleža nakon Bosne

Dudić: Sve nas ekipe podcjenjuju, svi govore Sarajevo, Željezničar, Borac, Zrinjski...

Admin Čaušević

Velež je brojao do osam u Visokom. Na stadionu Luke Rođeni su pobijedili domaću Bosnu s ubjedljivih i visokih 0:8. 

U izjavi poslije utakmice Feđa Dudić je kazao kako dobar i naporan rad dolaze na naplatu te istakao da će se Velež boriti za vrh tabele.

"Možemo biti zadovoljni utakmicama, danas smo igrali protiv trećeligaša Bosne, ali imali smo i jake mečeve protiv Širokog Brijega i Željezničara, izgledali smo jako dobro. Rezultat nekad nije bio adekvatan, ali kada radite dobro i igrati, onda se možete nadati dobrom rezultatu", rekao je perspektivni stručnjak te nastavio:

"Jedino nas remeti povreda Dine Hasanovića, koja nam je došla jako teško, ali nadam se da ćemo dobiti jednog ili dvojicu igrača do početka prvenstva i da ćemo s ovom ekipom biti jako konkurentni."

"Vidim da nas sve ekipe podcjenjuju i kad daju izjave drugi treneri. Svi govore Sarajevo, Željo, Borac i Zrinjski, ali mislim da ćemo se i mi jako puno pitati."

Komentarisao je Dudić ono što sve klubove očekuje početkom sezone, odnosno poštovanje pravilnika o virusu Covid-19.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bitno je da počenemo igrati. Gledamo utakmice na televiziji, svi igraju mi gledamo. Trebamo se pridržavati tih pravila, ali kako utakmice budu odmicale to će postati formalnost."

"Igrači i ja čekamo samo da krene, trebamo se prdrižavti protokola, ali trebamo misliti na fudbal, a ne ko će s kim sjediti s kim autobusu, hoćemo li se rukovati. Bitno je da krene."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.