Trening utakmica

Prvi tim Željezničara sa 6:1 savladao juniore, četiri gola Hajrića

Edmir Škorić

Prvotimci Željezničara su u okviru trening-utakmice savladali juniore sa 6:1.

Za prvi tim su igrali: Fejzić – Blažević, Miletić, Jovanović, Milićević – Jamak, Alispahić – Mujezinović, Nargalić, Mujić – Hajrić. U drugom poluvremenu u igru su ušli Stanić i Muftić.

Za juniore su od prve minute igrali: Miličević – Mulaosmanović, Drina, Bajrić, Fejzić – Duraković, Beća – Gasal, Karalić, Kulašin – Pehilj. Još su igrali: Dalipagić, Hošić, Tabaković, Hukara, Hubanić, Trakić, Mučaj, Pavlak, Mulaosmanović, Mehičić, Grubešić.

Hajrić, koji je ovog ljeta stigao na Grbavicu, postigao je četiri gola, a po jedan Nargalić i Mujić, dok je za juniore s bijele tačke pogodio Mučaj.

Željezničar je u najjačem sastavu dan ranije ugostio FK Tuzla City u generalnoj probi i slavio je s 3:1 na Grbavici, a već za vikend slijedi duel s Veležom na otvaranju nove sezone Premijer lige BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.