Vrijednost 600.000 KM

Borac u četvrtak potpisuje jedan od najvećih ugovora u historiji Premijer lige

Admin Čaušević

FK Borac je posljednji trofej osvojio prije desetak godina. Banjalučani su sezoni 2010/11 postavi prvaci Bosne i Hercegovine, a u međuvremenu su u sistemu par-nepar igrali u Premijer ligi ili u Prvoj ligi RS. 

Gledajući trenutnu situaciju Borac je postao izuzetno organizovan i stabilan klub. Tome u prilog ide i najava potpisa jednog od najvećih ugovora u historiji Premijer lige BiH.

Odlazeći predsjednik Vico Zeljković je nedavno najavio da će Borac dobiti novog generalnog sponzora, a da će visina ugovora biti čak 600.000 KM što će Velikanu iz Platonove garantovati dodatnu stabilnost.

Novi generalni sponzor Borca bit će kompanija m:tel, a ugovor će zvanično biti potpisan u četvrtak te će logo ovog telekomunikacijskog operatera u narednom periodu krasiti dres banjalučkog kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, m:tel je nedavno u ugovoru vrijednom 15 miliona KM bez eventualnih bonusa postao i generalni sponzor NFSBiH, odnosno Premijer lige te reprezentativnih selekcija Bosne i Hercegovine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.