Očekuje nas dosta uzbuđenja

Drugo kolo Premijer lige igra se u petak i subotu, četiri meča u direktnim prenosima

Endin Čaušević

Minulog vikenda počela je nova sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine nakon skoro pet mjeseci pauze.

Prvo kolo donijelo nam je dosta uzbuđenja i jasno je da nas očekuje još jedna uzbudljiva sezona Premijer lige.

Drugo kolo Premijer lige počinje već u petak susretima Radnik - Željezničar i Borac - Sloboda, a oba susreta će biti u direktnim prenosima na Areni Sport. Meč u Bijeljini igra se od 17, a u Banjaluci od 19 sati.

U subotu se igraju četiri utakmice, a dvije će biti u direktnom prenosu. Sarajevo gostuje kod Mladosti, a meč počinje u 17 sati, dok Velež u derbiju kola od 19 sati dočekuje Zrinjski. Također, ova oba meča će biti u direktnim prenosima na Areni Sport.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od 17:30 sati u subotu Olimpik dočekuje Široki Brijeg, dok se kasnije od 20:30 sati igra meč Tuzla City - Krupa. Prema trenutnom rasporedu ovi mečevi neće biti u direktnim prenosima, ali postoji mogućnost da se to promijeni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.