Bošnjaković kandidat za klupu Mladosti?

Samir Mlaćo

Mladost je u potrazi za nasljednikom Fahrudina Šolbića, a kako smo jutros i objavili, jedan od glavnih kandidata za 'vruću' klupu Dobojlija je Nermin Bašić.

Pored Bašića, u igri za trenersku klupu Mladosti je i Milenko Bošnjaković.

Bošnjaković je u Premijer ligi vodio Zvijezdu 09, Tuzlu City i Slobodu, a radio je i u Drini Zvornik, Slavenu Živinice, FK Radnički Lukavac...

Istakao se svojim temperamentnom ali i kvalitetnim radom u kojem je posebno isticao odnos sa saigračima, odnosnu harmoniju bez koje je teško očekivati bila kakav uspjeh u zajedničkom radu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sve će biti jasnije u narednim danima kada se u BiH iz Turske vraća i prvi čovjek Dobojlija Mensur Mušija, a bilo kako bilo, Mladost čeka težak posao. U subotu stiže FK Sarajevo, a zatim slijedi gostovanje sredinom sedmice Slobodi, dok za naredni vikend stiže drugi premijerligaš iz Tuzle, FK Tuzla City.

Podsjetimo, Mladost je u prvom meču poražena kod Borca 6:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.