Foto - Armin Herić - fkzeljeznicar.ba

Trener FK Željezničar

Amar Osim zadovoljan pobjedom i igrom: Ne treba tražiti dlaku u jajetu

M. Šljivak

Željezničar je upisao i drugu pobjedu u novoj sezoni Premijer lige BiH.

Plavi sa Grbavice savladali su kao gosti Radnik u Bijeljini sa 0:2, a veoma zadovoljan je zbog nova tri boda trener Amar Osim.

"Loš početak i postepeno poboljšavanje naše ekipe. U neko doba smo preuzeli kontrolu, dali fin gol. U nastavku smo se svjesno, tako se kaže, pustili njih da igraju. Ostavili su nam nekog prostora, kojeg nismo koristili najbolje u početku. Mogli smo ranije dati drugi gol, dali smo ga i utakmica je bila riješena", rekao je Osim i dodao je:

"Ništa specijalno, nismo previše problema imali, s te strane sam zadovoljan, iako smo mogli neke situacije bolje riješiti. Ne treba tražiti dlaku u jajetu. Nije bilo lako igrati, protivnik i teren su bili neugodni. Velika većina igrača je korektno odradila svoj posao", istakao je Amar Osim.

Željezničar u utorak na Grbavici dočekuje Borac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.