Bordo tim domaćin Tuzla Cityju

Marinović poslije prvog "kiksa" na klupi Sarajeva: Moramo popraviti dojam

Admin Čaušević

Sarajevo je remiziralo u drugom kolu Premijer lige BiH. Bordo tim je gostovao Mladosti, vodio dva puta, ali je na kraju meč završen 2:2.

Bila je to peta utakmica Vinka Marinovića na klupi dvostrukog uzastopnog bh. šampiona i prvi "kiks" jer su u prethodne četiri utakmice njegovi izabranici imali maksimalan učinak.

Naredni ispit za Sarajevo je već u srijedu, kada će na stadionu Asim Ferhatović Hase gostovati Tuzla City. Marinović je u najavi meča kazao da očekuje težak meč, ali popravljane dojma.

"Svaka utakmica je teška tako i sa Tuzla Cityjem, bit će teže nego protiv Mladosti, ali morat ćemo se podići i odigrati kvalitetnu utakmicu kako bi popravili dojam u odnosu na utakmicu prije dva dana", rekao je Marinović za stranicu Saveza.

Utakmica Sarajevo - Tuzla City počinje u 17 sati uz direktan prijenos na Areni Sport, susret će suditi Luka Bilbija iz Prijedora.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.