Igrač Borca se oglasio na Instagramu

Almedin Ziljkić zna ko je najbolji igrač svijeta: "Pričajte šta hoćete..."

Endin Čaušević

Prva utakmica četvrtfinala Lige prvaka koju su sinoć igrali PSG i Atalanta oduševila je fudbalske sladokusce jer smo gledali zaista spektakularan meč.

Atalanta je imala vodstvo do samog finiša utakmica, a onda je PSG u 90. minuti poravnao na 1:1. Samo dvije minute kasnije Parižani su došli do preokreta golom Choupo-Motinga i tako se plasirali u polufinale.

Ovaj meč pratio je i fudbaler Borca, Almedin Ziljkić, koji se na zanimljiv način oglasio na Instagramu nakon utakmice. On je bio oduševljen igrom Neymara i za njega je jasno ko je najbolji igrač na svijetu.

"Pričajte šta hoćete. Neymar je najjači igrač", poručio je fudbaler Borca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.