Strijelac jedinog gola za Borac

Vladan Danilović nakon Grbavice: Božja kola se polako voze

Edmir Škorić

Vladan Danilović bio je strijelac prvog i ispostaviće se jedinog gola za Borac na Grbavici u utorak.

Borac je s dva trijumfa ušao u sezonu, no gostovanje Željezničaru bilo je neuspješno. Banjalučani su doživjeli prvi ovosezonski poraz, ali mladi Danilović ponovo je pokazao da u Platonovoj imaju u rukama suho zlato.

Od 21-godišnjeg centralnog veznjaka puno očekuje Vlado Jagodić, ali puno očekuje i selektor mlade bh. reprezentacije Slobodan Starčević. Nakon što je na Grbavici zatresao mrežu nakon sjajnog prodora i kontre, Danilović je na Instagramu jučer objavio motivirajuću i za navijače Borca ohrabrujuću poruku.

"Ljubav i porodicu ne razara jedan poraz,naprotiv učvršćuje. Zajedno slavimo, zajedno tugujemo. Božja kola se polako voze!", napisao je Danilović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac se već sprema za gostovanje Zrinjskom u još jednom derbiju, a taj meč igra se u nedjelju uz direktan prijenos na Areni sport.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.