Trener Mladosti DK

Beganović: Vidi se nekakav napredak, ali fale nam još dva-tri igrača

Edmir Škorić

Mladost Doboj Kakanj doživjela je još jedan težak poraz.

Mladost je danas poražena od Tuzla City s 5:2, a nakon utakmice svoj komentar dao je trener Elvedin Beganović.

"Po prvi put da smo dobro ušli u utakmicu. Vidi se nekakav napredak. Nismo iskoristili svoje prilike i ovako iskusan protivnik koristi svaku našu grešku. Bilo je puno propusta u zadnjoj liniji, ali ta zadnja linija je danas po prvi put igrala zajedno", kazao je Beganović, dodavši:

"Čestitam Tuzli na zasluženoj pobjedi, a mi se okrećemo narednim utakmicama. Pokušaćemo da osvajamo bodove. Ali neće biti dobro ako nastavimo ovako igrati i ako dozvolimo protivniku da kažnjava svaku našu grešku".

"Trebaju nam dva-tri igrača, posebno u zadnjoj liniji. Prema naprijed i imamo nešto, ali imamo problema sa zadnjom linijom", zaključio je trener Mladosti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.