Neslavan podatak

Ispisan negativni rekord Premijer lige

Admin Čaušević

Najefikasniji meč dosadašnjeg dijela Premijer lige odigran je u Doboju kod Kaknja. Tuzla City je pobijedila Mladost s 2:5. 

Na MGM Farm Areni ispisan je i negativni rekord Premijer lige jer je Mladost postala ekipa s najvećim brojem primljenih golova nakon četiri odigrana kola.

Dosadašnji negativni rekorder bila je visočka Bosna koja je u prvoj zajedničkoj sezoni Premijer lige nakon četiri kola primila 14, te postigla jedan gol i bili su bez bodova.

Visočaci su tu sezonu završili na posljednjem mjestu sa 13 bodova iz 38 kola te su bili u grupi klubova koji su ispali u niži rang.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost je sa jučerašnjih pet do sada primila 16 golova što svakako nije ohrabrujući podatak za nastavak sezone. Fudbaleri ovog tima uspjeli su postići četiri gola, ali i osvojiti jedan bod.

Protiv Borca u prvom kolu bilo je 6:0 za protivnika, u drugm kolu borbenom igrom osvojen je bod protiv Sarajeva (2:2), dok je Sloboda na Tušnju u trećem kolu slavila s 3:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.