Ozvaničena saradnja

Galešić potpisao za Jedinstvo!

Samir Mlaćo

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje Goran Galešić novi je član bihaćkog Jedinstva.

Naime, Galešić je danas dogovorio saradnju sa Bišćanima i potpisao ugovor.

"Da se zaista radi o jasnom cilju NK Jedinstvo u sezoni 2020/2021 još jedan dokaz je novo pojačanje u redovima crveno bijelih , a radi se o igraču Goranu Galešiću, koji nam dolazi iz NK Zvijezda 09. Goran Galešić je rođen 11.03.1989 godine (31) u Banja Luci, a u svojoj bogatoj karijeri je nastupao za klubove: FK Zvijezda 09, FK Krupa na Vrbasu, FK Borac B.Luka, a u inostranim klubovima je nastupao za: FC Koper, FC Floriana, NK Celje, FK Khimki, FC Sheriff, FC Botev Plovdiv, AC Beerschot i ND Gorica.

Zaista vrijedna i bogata karijera ovog tridesetjednogodišnjek veznog igrača, veliko iskustvo i odlične partije će vjerovatno pokazati i pod Borićima, te opravdati očekivanja stručnog štaba i naravno naših vjernih navijača", istakli su iz NK Jedinstvo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.