Navijači Sarajeva mogu biti zadovoljni

Tino Sven Sušić se vratio treninzima

Samir Mlaćo

FK Sarajevo je spreman za srijedu i meč sa velškim Connahom koji se igra u srijedu u okviru 1. pretkola Lige prvaka.

Bordo momci se nadaju prolazu dalje, a fizioterapeut FK Sarajevo Mirza Marevac u emisiji Bordo sedmica govorio je o trenutnom zdravstvenom biltenu u ekipi.

Marevac je otkrio da se treninzima vratio Tino Sven Sušić, no nije poznato i kada će moći da pomogne ekipi u punom kapacitetu.

"Tino Sven Sušić se vraća treninzima, odradio je trening sa ekipom, nije imao problema. Bolovi u loži su nestali. Radio je po posebnom režimu, a pitanje je sada koliko je spreman, to je na trenerskoj struci", kazao je Marevac.

Sigurno da će ova vijest obradovati navijače Sarajeva. Sušić je stigao kao veliko pojačanje i nadaju se da će to i opravdati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.