FK Željezničar popunjava mjesta u klubu

Dva konkursa na Grbavici

Samir Mlaćo

FK Željezničar je danas objavio konkurs za direktor.

Na zvaničnoj stranici kluba (fkzeljeznicar.ba) sa Grbavice navedeni su odgovornosti koje će izabrani imati, ali i kvalifikacije koje su potrebne da ima.

"Vaše prijave, zajedno sa životopisom možete poslati na info@fkzeljeznicar.ba. Rok za prijavu je 31.08.2020. godine. Neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje. Samo će kandidati koji uđu u uži izbor biti kontaktirani i pozvani na razgovor. S najboljim kandidatom će biti zaključen ugovor o radu na određeno vrijeme na period od jedne godine uz mogućnost produžnja još dvije godine. Obavezan probni rad od tri mjeseca. Konkurs će biti objavljen u dnevnim novinama", navedeno je iz FK Željezničar.

U isto vrijeme obavljen je i konkurs za izbor direktora Željezničar d.o.o, odnosno osobu koja će rukovoditi Fan shopom FK Željezničar.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.