Ako je slutiti prema objavi na Facebooku

Iz FK Sarajevo potvrđeno: Nema odgode, za vikend protiv Veleža

Admin Čaušević

Možda i najzanimljiviji susret 5. kola Premijer lige na stadionu Asim Ferhatović Hase odigrat će Sarajevo i Velež.

Sarajevo je večeras izbacilo Connah's Quay iz Lige prvaka, a naredni protivnik za bh. prvaka će biti stari rival iz Mostara.

Sluteći prema objavi Bordo kluba na društvenoj mreži utakmica Sarajevo - Velež će se igrati u planiranom terminu, odnosno neće biti odgode.

"Bordo ekipa za vikend igra protiv ekipe Veleža iz Mostara, a iduće sedmice se igra susret drugog kola kvalifikacija za Ligu Prvaka protiv ekipe Dinama iz Bresta u Bjelorusiji", navodi se u objavi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako će kako sada stvari stoje Sarajevo u nedjelju,. 23. augusta igrati protiv Veleža, a već sutradan ih čeka putovanje u Bjelorusiju.

Meč drugog pretkola Lige prvaka protiv Dynama je na programu 26. augusta. Igrat će se jedan eliminacioni susret baš kao i u prvom pretkolu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.