Meč se igra od 19 sati

Šta kažu kladionice za sutrašnji derbi na Koševu: Sarajevo ili Velež?

Endin Čaušević

Derbi petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine igra se sutra na Koševu gdje se sastaju Sarajevo i Velež.

Sarajevo će dočekati Rođene na svom terenu sutra od 19 sati i jasno je da će Vinko Marinović morati napraviti neke promjene u sastavu jer bordo klub već u srijedu očekuje meč u gostima protiv Dynamo Bresta.

Međutim, jasno je da je i zbog toga bordo klub favoriti sutra protiv Veleža koji na Koševo stiže nakon pobjede u prošlom kolu protiv Krupe.

Sarajevo i Velež trenutno imaju po sedam bodova, ali bordo klub ima jednu utakmicu manje u odnosu na sutrašnjeg rivala. Dosta pažnje privukle su i kvote na kladionicama za ovaj meč.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

I pored svega Sarajevo favorit u ovoj utakmici, ali sigurno je da navijači Veleža nisu baš očekivali tako veliku kvotu na pobjedu svog tima. Ukoliko želite da se kladite na pobjednika ovog susreta to možete uraditi u bogatoj ponudi kladionice MOZZART na OVOM linku.

Podsjećamo, meč na Koševu igra se sutra od 19 sati uz direktan prenos na Areni Sport.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti