Izraelski mediji najavljuju

Upitan meč Željezničara u Izraelu?

Admin Čaušević

Nesigurno je odigravanje utakmice prvog pretkola Europa lige izmđu Maccabija i Željezničara. 

Zbog koronavirusa šest fudbalera Željezničara nije otputovalo u Izrael, a pristigla ekspedicija Plavih je danas obavila obavezno testiranje na koronavirus. 

Testovi su pokazali da je još pet članova tima s Grbavice pozitivno na Covid-19 pa je utakmica protiv Maccabija pod znakom pitanja, pišu izraelski mediji.

Zbog sličnog problema ranije svoje evropske mečeve nisu mogli odigrati Slovan iz Bratislave u kvalifikacijama za Ligu prvaka i Prishtina u kvalifikacijama za Europa ligu. 

Inače, planirano je da se utakmica Maccabi - Željezničar treba se igrati sutra od 19 sati po centralnoevropskom vremenu i to na stadionu Sammy Ofer.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.