Emotivan dan za igrača Borca

Ziljkić pustio suzu nakon utakmice

Admin Čaušević

Almedin Ziljkić je odigrao cijeli meč u pobjedi Borca nad Sutjeskom u prvom pretkolu Europa lige.

Borac je s 1:0 pobijedio Crnogorce i ostvario historijski uspjeh jer je nakon 45 godina uspio preskočiti prvu prepreku u Evropi.

Nakon utakmice Ziljkić je pustio suzu i to radosnicu jer je imao dvostruki razlog za slavlje te mu je ovo jedan od najdražih dana u životu.

Naime, omaleni fudbaler je saznao da mu je supruga trudna te da će roditi djevojčicu što je izazvalo snažen emocije člana Borca.

Nema dileme da će Ziljkić još dugo vremena pamtiti današnji dan. Slavio je na terenu, a i van terena ga je dočekala zaista prelijepa vijest.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.