Muller u šali odbacuje svaku mogućnost transfera

Messi i Bayern? "Nekoliko puta sam razgovarao s našim financijskim direktorom"

Edmir Škorić

Njemački napadač Thomas Muller osvrnuo se na činjenicu da Lionel Messi napušta Barcelonu.

Nedavno su Muller i Bayern pregazili Barcelonu i upravo nakon toga je krenuo potpuni raspad na Camp Nou, a Messi je ubrzo saopštio čelnicima kluba da namjerava otići ovog ljeta.

Bayern nije među klubovima koji bi mogli da kupe Messija i u prvom redu su Manchester City i PSG, ali se Muller dotakao cijele situacije i priznao da scenarij nije realan kada se govori o mogućem transferu u Bayern.

"Tokom posljednjih nekoliko dana povremeno sam razgovarao s našim financijskim direktorom. Mislim da mi tu ne možemo ništa učiniti", kazao je Muller.

Bayern ne izgleda kao klub kojem je u ovom trenutku potreban Messi, pa će Hasan Salihamidžić i njegovi saradnici dovođenjem mlađih, jeftinijih, talentovanih igrača graditi rezultate Bayerna u budućnosti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.