Danas stiže na okupljanje u Zenicu

Danilović prvi put među Zmajevima: Nazvala me majka, ostao sam u šoku

Samir Mlaćo

Vladan Danilović novo je ime na spisku selektora naše A reprezentacije Dušana Bajevića.

Bajević je odlučio pozvati Danilovića koji je standardan u Borcu, a mladi nogometaš nije krio zadovoljstvo.

Za SportSport.ba je otkrio i kako je saznao za poziv.

"Osjećaj je fenomenalan, poželio bih svakome da ovo doživi. Stvarno se nisam nadao pozivu, ostao sam u šoku kada me majka nazvala i rekli mi tu vijest. Na par sekundi razgovor je stao, jer sam ostao bez riječi, prije mene je saznala sve. Mnogo mi je drago zbog poziva i mnogo sam zahvalan prije svega porodici, te svim ljudima iz FK Borac koji su najzaslužniji za sve ovo", kazao je Danilović.

Danilović će se večeras priključiti Zmajevima koji se okupljaju u Zenici, a treba istaći da je ovaj 21-godišnjak u sedam navrata nosio dres mlade reprezentacije naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ove sezone u Premijer ligi je ubilježio pet nastupa uz jedan pogodak i protiv Željezničara na Grbavici.

Ponikao je u Sutjesci iz Foče.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.