Tuzlaci pokrenuli akciju pred nedjeljni susret

Volite Slobodu? Kupite ulaznicu za susret sa Sarajevom

Emir Dindić

FK Sloboda pokrenuo još jednu akciju za sve svoje navijače i simpatizere, te za sve ostale kojima je crveno-crna boja u srcu. 

Premijer liga se trenutno igra bez prisustva publike zbog dobro poznate pandemije koronavirusa te povratak publike na stadione je odgođen do daljnjeg.

Fudbalski klub Sloboda je danas pokrenuo inicijativu da u vidu donacija svi ljubitelji i simpatizeri crveno-crne boje mogu kupiti ulaznice za suret protiv Sarajeva koji se igra u nedjelju.

Vrijednost donacije/ulaznice iznosi 5 KM a sigurno je da će svi oni kojima je crveno-crna boja u srcu odazvati ovoj hvale vrijednoj akciji te pomoći klubu u ova teška vremena. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.