Fali nekoliko prvotimaca

Juventusov sastav za večeras nije nešto što su navijači očekivali

E. Škorić

Juventus večeras dočekuje Sampdoriju (20:45 sati) u prvom kolu italijanske Serije A.

Krajem prošle sezone, u kojoj je Juventus osvojio deveti uzastopni Scudetto, ali i ispao u osmini finala Lige prvaka od Lyona, Maurizija Sarrija naslijedio je Andrea Pirlo, pa ćemo imati priliku da gledamo jedan novi tim Stare dame.

Ponovo će ga predvoditi Cristiano Ronaldo, a uskoro se u timu očekuje i naš Edin Džeko, dok je Miralem Pjanić ranije prešao u Barcelonu.

S obzirom na izostanke igrača poput Dybale, De Ligta i Alexa Sandra, Juve večeras protiv Sampe u 'improvizovanom' sastavu, a on će prema najavama izgledati ovako:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.