Mogućnost potpisa suradnje na vidiku

Rashaun Davis potpisuje za HKK Široki?

HKK Široki ovih dana bi mogao dobiti sjajno pojačanje na poziciji organizatora igre. 

Kako piše facebook stranica HKK Široki - ponos Hercegovine, koja je jako dobro upoznata sa situacijom u i oko kluba, dosadašnji organizator igre mađarskog tima Kaposvari, Amerikanac Rashaun Davis trebao bi skoro obući dres najtrofejnijeg bh. kluba.

Ovaj košarkaš je u prošloj sezoni imao sjajne brojke u mađarskom prvenstvu od 16,5 poena, 2,9 skoka i 4,8 asistencija po meču i sigurno bi predstavljao vrijedno pojačanje za klub s Pecare. 

Prije Kaposvarija Davis je igrao u Rogaškoj gdje je također bio jedan od najboljih košarkaša tijekom tri sezone u kojima je nastupao. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.