Sada slijedi reprezentativna pauza

Ko propušta naredno kolo: Problemi za Sarajevo, Željezničar, Velež, Mladost...

Samir Mlaćo

Premijerligaši će na malu pauzu zbog aktivnosti reprezentacije.

Jučer su odigrana dva derbija, a pobjede su odnijeli sarajevski timovi. FK Sarajevo je nadigrao Zrinjski u Mostaru, dok je FK Željezničar na Grbavici golom iskusnog Samira Bekrića bio bolji od Tuzle City.

Na teren će ponovo za dvije sedmice, a pojedini nogometaši će zbog kartona, odnosno suspenzija dodatno produžiti pauzu.

FK Sarajevo u narednom kolu neće moći da računa na sjajnog Benjamina Tatara koji ima tri žuta kartona, dok će Željezničar biti lišen usluga Siniše Stevanovića.

Velež će biti bez Brandaa i Samira Zeljkovića, a Krupe bez Stefana Nikolića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzli City će nedostajati Nermin Crnkić, a FK Mladost Amer Hiroš.

U narednom kolu gledat ćemo komšijski derbi Olimpika i Željezničara, a derbi kola igraju Sarajevo i Široki Brijeg na Koševu. Tuzla City dočekuje Zrinjski, Velež Slobodu, Radnik Borac, a Krupa FK Mladost.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.