Zbog povrede propušta meč

Iz Ćivićeve poruke podrške Zmajevima "frcaju" emocije

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će na Grbavici odmjeriti snage sa Sjevernom Irskom.

Biće to duel polufinala baraža za odlzaka na Evropsko prvenstvo, a našem nacionalnom timu nedostajat će nekoliko reprezentativaca.

Među onima koji večeras neće biti na Grbavici je i Eldar Ćivić koji je preko društvenih mreža uputio poruku podrške svojim reprezentativnim saigračima.

"Nažalost, prvi put nakon više od dvije godine zbog povrede nisam u mogućnosti da vam pomognem. Ipak, iako sam fizički odsutan, srcem sam uz Vas i vjerujem da će te večeras pokazati zašto nosite sveti dres. Do pobjede Zmajevi", napisao je Ćivić.

Podsjetimo, Ćivić se našao na spisku selektora našeg nacionalnog tima, Dušana Bajevića, ali zbog povrede je otkazao dolazak na okupljanje, a umjesto njega pozvan je Bojan Nastić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.